BOOST YOUR COLLABORATION

Dit is hét online programma om jouw impact in de Samenwerking te vergroten!

Samenwerken doen we de hele dag. Met onze collega’s, klanten en onszelf! Je bent Professional en je wilt graag je (onbewuste) talent herkennen en inzetten. In dit programma leer je over samenwerken als proces, de manier waarop je structuur kunt bieden aan de samenwerking, je er meer uit haalt dan je van te voren dacht en tot slot samenwerken in een team. En natuurlijk heel veel over jezelf.....

Waarom Boost Your Collaboration?

We leven in een snel veranderende wereld. Samenwerking wordt continu op de proef gesteld. Korte termijn doelen moeten worden gecombineerd met lange termijn relaties. En andersom! Jij wilt het beste uit jezelf halen en tegelijkertijd ambitieuze doelen realiseren. Je wilt blijven leren niet alleen nu maar ook over een langere periode. Voor ambitieuze en leergierige Professionals, die de relatie en de inhoud belangrijk vinden, is er dit programma.

Gedurende 3 maanden krijg je:

Je weet je talenten te benutten en je invloed steeds beter aan te wenden. Je herkent sneller wat er tussen mensen speelt en in jezelf. Resultaten boek je sneller en makkelijker. Je gaat aan het werk op jouw moment met de ondersteuning van geïnspireerde professionals. Wij geloven in gelukkige mensen, succesvolle bedrijven en een gezonde wereld. Jij ook? Boost Your Collaboration!

Voel je “JA” op:

Biedt je de mogelijkheid om:

Wat kan je verwachten?

Wil je meer weten over de inhoud van het programma?

Wat ontvang ik als ik me inschrijf?

Ontwikkel Assessment van BrainCompass
Je start met deze tool om inzicht te krijgen in jezelf.

‘Boost Your Collaboration’ start dag
Daarna starten we met een dag, waarbij je je mede reisgenoten kunt ontmoeten en aan de slag gaat met het scherp zetten van je doelen.

3 maanden elke week een online les met direct toepasbare impact tools
Elke week krijg je een les in je mail met video, werkboeken, tips en inspiratie om te werken aan jouw doelen.

Persoonlijke coach sessie
Halverwege het programma krijg je een persoonlijke coach sessie, waarbij je echt stappen maakt in het doorbreken van jouw patronen.

Afsluitende event dag met inspirerende sprekers
We sluiten jouw traject af met een gezamenlijke dag waarop we terug- en vooruit kijken. Er komt een inspirerende spreker uit het bedrijfsleven om zijn of haar impact verhaal met jou te delen!

Het hele pakket heeft een waarde van €4495,-

Open inschrijving: € 1995,- ex btw
In Company: € 1495,- ex btw

Boost Your Collaboration is echts iets voor jou als:

Over de trainers

Wij zijn als trainers en als mens nieuwsgierig  naar wat jou motiveert, gelukkig maakt en hoe we je kunnen ondersteunen om succesvol te zijn. Wij zijn geboeid door persoonlijke ontwikkeling en hebben een achtergrond in de business. Onze rijke ervaring met coaching en begeleiding van individuen en teams geeft ons een brede kijk op jouw vraagstukken. Mensen omschrijven ons als betrokken, enthousiast en professioneel.

Persoonlijke ontwikkeling is ontdekken wie je wilt zijn en zorgen dat je daar komt

Hoofd en hart met elkaar in contact brengen. En zorgen voor een gezond lichaam waar die processen in kunnen plaatsvinden. Dat is een mooie en duurzame eenheid waar we graag aan werken. In ons eigen leven en met jou!

Voor vragen of meer informatie neem contact op met fpnp@fpnp.nl of 06-31758973